Borkovic - B3 Racing Team

Dusan Borkovic aki ebben az évben az ETCC-ben Európa-bajnoki címet szerzett jövőre a TCR-ben folytatja. A sorozat ugyan más lesz, a csapat azonban változatlan marad, hiszen 2015-höz hasonlóan a B3 Racing csapatával vág neki a futamoknak a „szerb óriás”.

 Borkovic - B3 Racing Team„A döntés hónapok alatt született meg bennem, miután számos más sorozatban való szereplés lehetőségét mérlegeltem. Alapvetően, maga a lehetőség, hogy maradhatok a B3 Racinggel illetve részt vehetek egy izgalmas kihívásnak számító, „valóban” globális sorozatban, ami kifejezetten egyéni versenyzőkre van szabva segített a mérleg nyelvét a TCR felé billenteni.

Ami még csábítóbbá teszi a TCR-t számomra és a szponzoraim számára, hogy a versenynaptárban 3 Forma 1-es helyszín is szerepel: Bahrein, Szingapúr és Malajzia. Igazán izgatott vagyok, hamarosan utazok is az Egyesült Államokba, ahol általában a felkészülésem zajlik a következő szezonokra. Szeretném tökéletes formába hozni magam februárra, amikor a tesztek megkezdődnek.” – nyilatkozta Borkovic.

Dusan Borkovic, aki egyébként az első FIA Európa-bajnoki címét 2012-ben a Hill Climbing bajnokságban szerezte, és a második regnáló ETCC bajnok, aki az ETCC után a TCR-be igazol.


Eddig ennyien látták a cikket: 269


comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek