Reklámfelületek, megjelenések

Az autók, mint reklámfelület

Első számú reklámhordozók maguk a versenyautók, melyeknek felületén a megállapodásban rögzített méretű és kinézetű grafikákat, feliratokat helyezünk el. Ugyanezek a feliratok jelennek meg a versenyeken a Boxok falán, valamint versenyzői ruházaton.

A nézők már a versenyek előtti edzéseken, időmérő futamokon, a versenyeken és természetesen az eredményhirdetésnél a dobogón is találkoznak a támogatók logóival, reklámüzenetivel. A versenyeken állandóan jelen vannak a médiumok képviselői, akikkel kiváló kapcsolatot ápolunk, ennek köszönhetően a versenyzőkkel készített cikkekben, interjúkban kiemelten megemlítésre kerülnek a támogatók is.

Versenykamion

A csapatok felszereléseit, autóit szállító kamion kiváló reklámfelület. Az évi több százezer kilométert közlekedő, Mercedes versenykamion önmagában is egy figyelemfelkeltő jelenség az utakon, így akár egy logo elhelyezése is komoly reklámértékkel bír, de természetesen lehetőség van a kamion teljes felületének reklámhordozóvá alakítására is.

Internetes beszámoló

A versenyekről, eredményekről internetes oldalunkon képes videós beszámolót készítünk, ahol szintén kiemelten említjük meg támogatókat.
A videók megtalálhatók a legnézettebb video megosztó portálokon is, mint pl. a www.youtube.com.

Média megjelenések

Az elektronikus és írott média rendszeresen beszámol a versenyek eredményeiről, történéseiről.

Televíziós médiában:
  • Sport1 és Sport2 csatorna az év összes versenyéről összefoglalót sugároz, egyes versenyeket teljes terjedelmében közvetít.
  • Magyar ATV Tempó című autósport témájú műsor szombatonként 15 óra körüli időben látható, melyet vasárnap délelőtti órákban ismétel a szolgáltató. A műsor hetente jelentkezik.
  • Az RTL Klub hétvégenként vasárnap délben, közvetlenül a Forma-1 magazin előtt jelentkezik az Autósport magazinnal, melyben a hazai autósport eseményeiről készült összefoglalók láthatók.
  • Viasat3 Startautó című műsorában láthatók a versenyek beszámolói.
  • m1 és m2 a Telesport Motorsport magazinban minden versenyről összefoglaló látható.
  • HírTv Garázstv című műsorában hetente számol be az autós világ és az autósport híreiről.

Igény esetén lehetőség biztosítunk a szponzorok kiemelt megjelenésére a műsorok közben, illetve közvetlen környezetében reklámspotok, műsorszponzoráció, termékmegjelenítés formájában.

Írott médiában:

Motorsport Magyarország, AMS, Autó–Motor, Autó2, Rallye & Racing, V-Max és egyéb megjelenő heti illetve havi lapok rendszeresen több oldalon foglalkoznak a versenyekkel, és versenyzőkkel. Az írott médiához kapcsolódóan az Interneten egyre több autósport témájú oldal található, melyek több alkalommal és több alanyt megszólaltatva tudósítanak a versenyekről, autókról és az azzal versenyzőkről (www.autogyorsasagi.hu, www.formula.hu).

Egyéb megjelenések, lehetőségek

Megbízóink népszerűsítésére egyéb lehetőségek is adódnak. A csapatok autóikkal, részt vesznek a népszerű versenyautó kiállításokon, rendezvényeken, sajtótájékoztatón. Ezek az események kiemelt médiafigyelmet élveznek és a fent felsorolt írott és elektronikus médiumok rendszeresen beszámolnak róluk.

Reklámfotózás – céges rendezvények

Igény esetén lehetőséget biztosítunk a szponzoroknak, hogy a versenyautókat, azok fotóit felhasználják céges kiadványaikhoz, katalógusaikhoz, reklámjaikhoz. A versenyek közötti szünetekben a versenyautók kiállítási tárgyként is emelhetik a szponzorok által szervezett céges rendezvények színvonalát.

Élményautózás

Kiváló és egyedi céges rendezvény az élményautózás. Lehetőséget biztosítunk szponzorainknak, hogy akár a teljes Hungaroring kibérelésével, exclusive program (catering szolgáltatás, programok, műsorok) keretén belül hívják meg kiemelt ügyfeleiket, vagy kollégáikat egy élményautózásra. Így tapasztalt pilótáink mellett, kétüléses versenyautókban kóstolhatnak bele a versenyautózás nyújtotta fantasztikus élménybe. Újdonságként 2013-tól már kétüléses formula autóval is róhatják a köröket a versenypályán.

Bízunk benne, hogy az általunk felvázolt lehetőségek felkeltették érdeklődését és egy személyes tárgyalás során részletesebben is bemutathatjuk az autó- és motorsportban rejlő reklám és PR lehetőségeket.


Ábrahám Ádám György
ügyvezető igazgató

 

ProMotors Média és Reklám Kft.

1054 Budapest, Honvéd u. 8. I/2.
Központ: +36 70 777-7666
E-mail: info@promotors.hu
www.promotors.hu