Mert Mi nem csak az aszfalton vagyunk otthon!

A ProMotors Média és Reklám Kft. az autó- és motorsportban megszokott, hagyományos reklámhordozók, mint például az autók, kamionok, box belső és versenyruházat mellett széles körben kínál offline, online, rádiós, televíziós és egyéb reklámfelületeket, komplex kommunikációs szolgáltatásokat, és event marketing megoldásokat az általa képviselt csapatok és versenyzők támogatóinak, szponzorainak.

 Kutatás, tervezés, kontrolling

Bármely kampány megkezdése előtt a legfontosabb feladat a médiakutatás, a célcsoport reklámfogyasztási szokásainak feltérképezése, a konkurencia médiamegjelenéseinek vizsgálata.

Kizárólag egy alapos kutatás eredményeire támaszkodva állítható össze az a médiamix,ütemtervvel és költségkerettel, amelynek köszönhetően a legnagyobb mértékben térül meg a kampány során befektetésre kerülő összeg. A kampány alatti folyamatos kontroll lehetővé teszi,hogy ha szükséges még időben közbeléphessünk és korrigálni tudjunk, akár újabb stratégiát dolgozzunk ki a legnagyobb hatékonyság elérése érdekében.

 

Médiamegjelenések

Médiakapcsolatainkon keresztül kedvezményes reklám és PR célú megjelenési lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek országos és helyi lefedettséggel rendelkező médiában. Így a legkülönfélébb ágazatokban és földrajzi területen tevékenykedő vállalakozások számára is biztosítani tudjuk a megfelelő reklámozási formákat a lokális illetve az országos hirdetési piacon.

Rádió és TV: országos és fontosabb helyi csatornák, tematikus (sport, ismeretterjesztő,sorozat, stb. ) rádió és televízió csatornák

Print média: országos és helyi, napi, heti és havilapok

Online média: hírportálok, autó- és motorsporttal foglalkozó oldalak, tematikus oldalak, közösségi oldalak

Outdoor és indoor hirdetések

Az ország köz- és magánterületein meglévő felületeken, illetve igény esetén az Önkormányzatokkal,magántulajdonosokkal együttműködve, egyedi telepítésű outdoor és indoor reklámfelületeken is nyújtunk hirdetési lehetőséget ügyfeleink számára.

 Közterület: közutak, közterek

Magánterület: rendezvényhelyszínek, kiállítási területek, repterek, strandok, aquaparkok, pályaudvarok,

Indoor: bevásárlóközpontok, éttermek, fitnesstermek, iskolák, fodrászatok, mozik

In-store: kiskereskedelmi egységek területe

 

Járműreklám

A MÁV, a BKV, a Volán és más helyi és helyközi tömegközlekedési vállalat járatain, megállóiban,a járművek külső, illetve belső felületein tudunk kedvezményes reklámfelületeket biztosítani partnereink számára.

LED fal

A vizuáltechnika robbanásszerű fejlődésének köszönhetően a LED falak a sporteseményekés más rendezvények közkedvelt marketingeszközei lettek. Fényerejüket és képminőségüket tekintve első osztályú eszközök, moduláris felépítésüknek köszönhetően az 1-2 m2-es mérettől egészen a több tíz m2-es nagyságig bővíthetők. Hirdetése, cége terméke álló vagy mozgóképként kiváló minőségben jeleníthető meg a rendezvények kiemelt helyszínein LED fal segítségével.

Hirdetése a helyszínen jelenlévőkön túl, a sportmérkőzések és egyéb rendezvények televíziós élő közvetítéseinek és összefoglalóinak köszönhetően, jóval szélesebb tömegekhez juthat el. Éves szinten nagyjából 150 rendezvényen veszünk részt LED falainkkal.

Rendezvényszervezés, hostess szolgáltatás

A rendezvények, bemutatók, sajtóesemények kiemelkedő szerepet kapnak az autó- motorsporttal kapcsolatban alkalmazott marketingeszközök között. Cégünk vállalja a legkülönfélébb rendezvények, események megszervezését, komplett lebonyolítását. Specialitásunk az autó- motorsporttal kapcsolatos különleges helyszíneken megrendezésre kerülő események lebonyolítása. Ilyen például a Hungaroringen megrendezésre kerülő catering szolgáltatással, műsorokkal egybekötött élményautózás, partik, sajtótájékoztatók, ahol igény szerint neves díszvendégek és a szponzorált versenyzők emelik a rendezvény színvonalát.

Tervezés és kivitelezés

A médiakutatás, tervezés és az adott kampányokhoz szükséges hirdetési felületek megvásárlása mellett vállaljuk a reklám és PR anyagok (arculattervezés, arculati elemek, kiadványok, reklámfilmek, TV spotok, hirdetési és sajtóanyagok, stb.) megtervezését, elkészítését.


Ábrahám Ádám György
ügyvezető igazgató

 

ProMotors Média és Reklám Kft.

1054 Budapest, Honvéd u. 8. I/2.
E-mail: info@promotors.hu
www.promotors.hu