ProMotors Média és Reklám Kft.

A ProMotors Média és Reklám Kft. az autó- és motorsport területén foglalkozik PR és reklámtevékenységgel.
Küldetésünknek tekintjük, hogy összekapcsoljuk azokat a cégeket, befektetőket, akik a magyar autósportban potenciális befektetési lehetőséget látnak, illetve vállalatuk és termékeik népszerűsítésére kiválóan alkalmas média és reklámmegjelenést kínál az autó- és motorsport, azokkal a csapatokkal, istállókkal, akik eredményeiken és sikereiken keresztül hozzájárulnak az őket szponzoráló cég, termék további sikereihez, ismertségének növeléséhez.

Csapatok és pilóták

Partner csapatainkon keresztül, több versenykategóriában kínálunk szponzorációs lehetőséget és reklámszolgáltatásokat.

Szakembereink folyamatosan követik a különböző versenysorozatok alakulását. Naprakész információval rendelkezünk a különböző versenyszériák eseményeiről, a várható fejleményekről, átigazolásokról, fejlesztésekről. Így garantálni tudjuk a velünk szerződő szponzoroknak, hogy mindig a versenykategóriák top csapatai, a mezőny kiemelt versenyzői hirdetik cégüket, termékeiket.

Partnereink versenyautói 2012-ben szép sikerekkel vettek részt a Lotus Ladies Cup, a Formula autók közé tartozó E2000 és a Suzuki kupa versenyein. Mind a négy versenykategória nemzetközi színtéren zajlik. A versenynaptárban több külföldi színhely is megtalálható, mint a Slovakia Ring, a Salzburg Ring, de Brnoba és Poznanba is összemérték már erejüket a versenyzők.

Pilótáink a kategóriák bajnokai, élversenyzői, így folyamatosan a média figyelmének középpontjában vannak.

A 2013-as év hatalmas meglepetéseket tartogat!

Új versenyzők, új versenykategóriák

Új kategóriákban, új autókkal és új versenyzőkkel bővül csapatunk, de néhány régi sikeres versenyzőnk is új területen próbálja ki magát.

Online tudósítás a versenyekről

Honlapunkon és facebook oldalunkon folyamatosan tájékoztatást adunk a csapat körüli eseményekről, fejleményekről és az autósport legfontosabb hazai és külföldi híreiről.

A csapatunkat érintő eseményekről, tesztekről, versenyekről online tudósítást adunk a versenypálya mellől, hogy első kézből informáljuk a rajongókat, érdeklődőket. A szöveges és képes beszámolók mellett videó összefoglalók színesítik tudósításaink.

Íratkozzon fel hírlevelünkre, látogassa oldalunk rendszeresen, hogy ne maradjon le semmiről!

Webshop

Új szolgáltatásként webshopunkban megvásárolhatja a csapat öltözékét, dedikált relikviáit!


Ábrahám Ádám György
ügyvezető igazgató

[raw]

ProMotors Média és Reklám Kft.

1054 Budapest, Honvéd u. 8. I/2.

www.promotors.hu

[/raw]