Brno - RCM - B3 Racing

A Suzuki RCM Cup utolsó futama a csehországi Brnoban került megrendezésre. Ifjú pilótáink izgalmas versenyeket tudhatnak a hátuk mögött, sőt mi több Báldi Gergő idei legjobb helyezését egy második helyet is bezsebelt.

Brno - RCM - B3 RacingAhogyan már megszokhattuk a futamok előtti edzésekkel kezdődött a brno-i hétvége. Míg az első edzésen csupán megfigyelőként vett részt a csapat, addig a másodikon már a B3 Swift Racer-ek is felszántották a pályát. A remek beállításoknak és a kigondolt taktikának köszönhetően fiaink egy második és harmadik helyet szereztek meg az első futamra, Boldizs – Báldi sorrendben.

Az első futam az időmérőn megszerzett pozícióknak köszönhetően ígéretesen indult, azonban Gergő fékproblémái miatt hamar a „Zsille-vonat” mögé kényszerült. Bence pedig elsősorban a Hatvani Bálint vezette bollyal csatázott.

Később Gergőnek Nagy Norberttel a sarkában sikerült utolérni a Bence – Langeveld duót, így négyes csatározás alakult ki. A B3 Racing ifjoncai győztesen jöttek ki a párharcokból, így az első versenyen, a 4. és az 5. helyen értek célba.

Suzuki RCM - B3 Racing - BrnoA második futam fordított rajtrácsa óriási izgalmakkal kecsegtetett. Zseniálisat rajtoltak a fiúk, 1. és 2. helyen fordultak a B3 Racing Racer-ei. A nagy örömnek sajnos egy tömegbaleset vetett véget, az egyik holland torpedó elsüllyesztette Bencét, aki kiállni kényszerült a versenyből. Gergő, amíg tudta vezette a mezőnyt, azonban Mika Morien hatalmas tempóelőnnyel és persze újabb gumikkal megelőzte Gergőt. Nagy Dániel és Langeveld szintén felzárkózott, megnehezítve Gergő dolgát, azonban megelőzni nem tudták.

A futamot Báldi Gergő a második helyen fejezte be idei legjobb teljesítményét beállítva.

Suzuki RCM - B3 Racing - Brno


Eddig ennyien látták a cikket: 269


comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek