pfdx8138

Fekete Zoltán mindkét futamot megnyerte Csehországban, Fekete Dominik pedig mindkétszer harmadik lett – az ő technikai hibája, illetve az elmaradt kettős győzelmek miatt azonban van bennük egy kis hiányérzet.

„A helyszín fantasztikus, eddig nem jártunk még itt. Nagyon izgalmas, technikás és nehéz a pálya – mondta Brnóról Fekete Krisztián csapatvezető. – Felemásan sikerült a hétvége, nagyon örülünk, hogy Zotya (Fekete Zoltán) mindkét futamot megnyerte magyar értékelésben, viszont (Fekete) Dominik kicsit csalódott, mert folyamatosan technikai problémái adódtak, és így csak a harmadik helyen zárta mindkét versenyt.

Én azért elégedett vagyok, nem lehet mindig minden tökéletes, de persze próbálunk mindig maximalisták lenni. Eddig legtöbbször kettős győzelmeink voltak, de azért ez is jó eredmény.

A bajnoki cím sorsa a Hungaroringen dől majd el. „Október közepén lesz a magyar bajnokság záró hétvégéje a Hungaroringen, jelen pillanatban Bódis Kálmán áll az élen, mögötte Dominik és Zotya, akik kihagytak eddig két futamot. Azt mondom most, hogy aki ezt megnyeri, az nagyon megérdemeli, mindegy, hogy ki lesz az hármójuk közül.”

A közeljövő mellett távolabbi tervek is vannak. „Az októberi hungaroringi hétvége után mi nem pihenünk, hanem repülőre ülünk, mert kedden már egy LMP2-es teszten veszünk részt Estorilban. Szerencsére jobbnál jobb ajánlatokat kapnak a srácok, a brnói hétvégén például a dubai 24 órás futamra és a következő évre is kaptunk meghívást az FIA GTbajnokságra.

Szerencsére tehát van jövőképünk” – mondta büszkén Fekete Krisztián.

pfdx7789


Eddig ennyien látták a cikket: 50


comments powered by Disqus

Kapcsolódó cikkek